lördag 22 mars 2014

Golvet är oljat

God lördagskväll alla vänner!

Titta vad jag har fått.......

 
..........jag vann give away gåvan från Petit Brocante!
Tack Susanne för dessa två fina alster!
 
 
I dagarna två har jag slipat golv. Kanterna har blivit fasade och avtorkade med fukta för att låta golvet svälla en gång innan det blev dags att ljungaolja det. Mycket duttande med spateln och färgpulvret innan jag fick fram en nyans som jag var nöjd med men här är resultatet färdigt.
 
 
Nu ska det få torka in och sedan får jag se om det behöver fyllas ut någonstans. Jag tror inte ska jag ska lacka golvet för lystern i oljan är otroligt vacker. Tyvärr går det nog inte fram i bilden riktigt men det blir ett djup i golvet tack vare att det är olja som jag använt.
 
Medan golvet torkar så är det dags att grunda och lacka golvlister. En liten härlig stund på lördagens sen eftermiddag. Gissa vem jag fick sällskap av ..... jodå Karlsson! Ett glas gott vin och en pratstund är ju inte fel :) och katten har krupit upp i soffan så gott bredvid honom.
 
 
 Jag vet inte om det bara är jag som haft problem med bloggandet den sista tiden.
Det är en massa felmeddelande och ibland så verkar det som om saker bara svävar iväg ut i rymden. Tråkigt och dessutom har två som följt mig här på sidan fått problem med att finnas kvar. Hoppas dom löser det snart för så kan man ju inte ha det!
 
 Jag har lagt upp en liten ruta till vänster där jag tänkt visa vad som pågår i broderiväg för tillfället. Den finns också en ruta med till salu. Detta är saker som är handgjorda av mig och ooak. Skicka ett mail till mig om du är intresserad så kommer vi överens om ett pris.
 
Nu ska jag ta och sätta mig med mattan och brodera ett par stygn och under tiden ska jag börja fundera på gardinerna för det är dags att börja göra dom nu.
 
Ha nu en fortsatt härlig helg hälsar
 
Titti     


                                                                                                                                                                      

2 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten, det är alltid roligt att vinna, speciellt när det gäller fina miniatyrer =)
    Du är så duktig på att bygga och göra golv, det blir verkligen jättefint!
    Hannah

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket! Det var en glad överraskning o få vinna.
    Golvet kommer inte bli lackat för det är så fint som det är. Golvlisterna är på gång!

    SvaraRadera