fredag 3 oktober 2014

Söndagens minigruppträff

Oj vad tiden bara rusar iväg......redan fredag!

Warm welcome to all my new followers! I hope you look around and enjoy my blog! 

I söndags så var det minigruppen som hade träff igen. Denna gången hade vi inget gemensamt tema utan alla höll på med lite av varje. Vi tar och tittar på lite bilder från dagen tycker jag.
Anna har gjort ett litet barnrum och Birgittas docka fick en stickad tröja på sig. 


Så här tjusig är Birgittas docka numera i håret! 

                         

Tinas lilla hus med kök och hall samt utegård från ungefär 1930-40 talet börjar ta form. Provmöblerat och idag så sågades det ut ett fönster också. Tina o Bodil gjorde plank till sina projekt. 


Lenas matta börjar bli klar och här sys det mattfrans. Bibi o Lena B målade akvareller i vackra toner.  En ny liten bekantskap som fick följa med matte Bodil var Signe! Hon stortrivdes och tar en paus i mattes knä. Min egen lilla Filippa uppskattade besöket så Signe är så välkommen igen!

Hoppsan är det inte farmor o farfar som är inne och provar Tinas nya kök......ja kanske dom vill flytta vad vet jag men denna gång så fick dom allt stanna kvar i mitt lilla hus. Nu ska jag fortsätta i Ekeborg för Karlsson hojtar, han är mitt i takmålning och sågning av mellanvägg så det är bäst att jag återgår till bygget! 


En riktigt god helg hälsar 

Titti 


5 kommentarer:

 1. Härligt att se dockorna bli personliga, det blir dockkurs i Stockholm i april. Tack för du delar med dig/er av era träffar

  SvaraRadera
 2. Hej Agneta!
  Det är jätteroligt att få dela med sig. Hoppas det sporrar fler att starta små grupper.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Hej Titti,
  Vilken stor miniatyrer. du verkligen är en mycket begåvad grupp.
  Stor kram,
  Giac

  SvaraRadera
 4. Thank you Giac!
  We have lot of fun and everyone has fantastic ideas!
  Hugs Titti

  SvaraRadera
 5. It must be lovely to participate in a group of miniaturists and for working together on all kind of miniatures :D! I really wish I could join such a group in my neighbourhood ;).
  Have a nice week, Titti!
  Hugs, Ilona

  SvaraRadera