torsdag 12 mars 2015

Höger salong och samlingsrum, kurs i helgen!

Det är vår hos oss på Ekeborg så känn er varmt välkomna till ett soligt inlägg! 

Warm welcome to new followers! 

Är så frustrerad över att golvet inte kommer så att jag kan göra klart i matsalen. Det är så tråkigt att få stanna upp när man bara vill få fortsätta. Är så nyfiken på slutresultatet i rummet. Men det är bara att stå ut och vänta! 

Det är tur jag har Karlsson! Han ångar på i högra salongen för fullt. Sedan sist så har vi fått upp distanser till innerväggen, Karlsson är noga med måtten så att det stämmer och det har blivit tapetserat och fotlist är monterad i det inre rummet som sak synas genom dörren.Jag har också börjat prova ut tapet, golv o taklist och dessa har blivit oljade i mörk valnöt för att sedan få sig en omgång med slipsvamp och bli lackade. Funderar på panel i underkant av väggarna....och Karlsson ojar sig direkt över allt jobb detta innebär! 


 
 Bokhylla ska fällas in i väggen och så har jag bestämt mig för att måla en takplafond i samma färger som väggarnas tapet är i. Spis är beställd och golvet det ska vi börja lägga snarast. Det ska bli ett fiskbensgolv för min tanke är att det kommer en stor härlig matta på detta. (ej påbörjad ännu) Jaha det börjar minsann ta form även detta rum! I helgen blir det inte så mycket gjort i Ekeborg för det är kurs! Det ska bli så roligt att få göra grönsaker, frukter och örter i fimo denna helgen. Vi startar imorgon fredag och håller på till söndag kväll. Bilder och uppdatering kommer och finns det tid så ska jag uppdatera er under helgens gång. Återigen är det Pia-Maria som är kursledare.

Ett litet nytt broderi är på gång som jag hoppas ska bli klart inom kort. En liten försmak...Önskar er alla en kommande härlig helg 
och lovar fina bilder till er från kursen hälsar 

Titti 

ps: ni glömmer väl inte av att det finns en liten gåva som ska utlottas när det är 75 följare! Du ser kudden längst upp till vänster. 

When we are 75 followers there is a give away. Take a look up to the right and you will see a little cushion. 

5 kommentarer:

 1. Karlsson, es estupendo y va a dejar la casa increiblemente bien.
  El bordado se ve precioso.
  Un abrazo
  Maite

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad jag ska säga mer än så otroligt fint och så jätte kul att följa dig hoppas inte att jag blir tjatig du ger så mycket inspiration tack������

  SvaraRadera
 3. Maite :) Thanks from Karlsson! He loves comments.

  Marie! Tusen tack för att du följer mig. Jag blir så glad över dina kommentarer och man kan inte bli tjatig när man är så positiv som du. Så roligt om det jag hittar på kan inspirera någon annan.
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Hej Titti,
  Jag älskar tapeter och mörka färgade träslöjd du har för detta rum. Det sjuka vara vacker och mycket varm.
  Stor kram,
  Giac

  SvaraRadera