måndag 7 april 2014

Stockholm miniatyrsmässa/ Miniatures show in Stockholm

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Stockholm! Varmt välkomna och naturligtvis kommer detta inlägg handla om Miniatyrmässan i Stockholm.

Warm Welcome!
Today I show pictures from Stockholm Miniature Show. The show was this weekend and I hope you will visit it sometimes in the future! Enjoy!!

Som ni redan vet var det ju jag och syster samt Karlsson som tog tåget i lördags till huvudstaden. Underbart väder med långa promenader,med boende på hotellet där mässan skulle gå av stapeln på söndagen.Trevligt middagssällskap fick dessutom med Mia och hennes man Claes från Minimis smått & sånt på lördagen.

Söndag och mässa! Så roligt att få möta så många entusiaster både bland utställare och besökare! Ett litet axplock med bilder ska du få här. Bilderna publiceras med tillstånd av de som dom berör.


Britt Bisells broderier och ljuvliga handknutna ryamattor.

 
Eleine Mossberg härliga vinkällare.

 
Pia Maries underbara buffébord.

 
Ruth Andreae-Aus lilla rum med så vackra dockor gjorda av Anne Collin.
 

Karlsson provade en av Gullvie Larssons, Ett Dockhem, underbara soffor och beundrande hennes fantastiska broderier. Karlsson ser ju ut att må bra där i soffhörnan!

Vad handlade vi då? Många fina saker som vi har samlat här på lite bilder. Tack Agneta på Skala Minimal för service. Det var bara att hämta kassen med alla beställda saker färdigpackat och klart till oss själva och till miniatyrgruppen.

 
 Här ovan är det mina alster och bilden under är Tinas inköpta alster!
Vi är så nöjda!

 
 
 Den fina katten har Hannah på "Hannahs miniatyrer" gjort. Våg och äpplekorg samt tavlan hittade jag hos Minimis smått &sånt.

 
 
En som är väldigt nöjd över sitt inköp det är Karlsson. Äntligen har han en ordentlig stege!
Tur att Carlsson på Miniatyrmakarna hade en sådan med sig :)


Äntligen blev jag färdig att teckna en prenumeration på Miniatyrvärlden. Den är läst från pärmsida till pärmsida redan :)  Den kan rekommenderas om du inte redan är prenumerant.


Nu har vi fått inspiration så det bara sprutar om det! Det är med stor glädje som jag sätter fart i Ekeborg igen. Kan meddela att det ryktas om att det pågår anställningsintervjuer gällande tjänsten som butler. Vi får väl se vem det blir som Lady Elisa anställer :)!

Tack alla miniatyrvänner som jag, Tina och Karlsson fick träffa på mässan. Så roligt att få ses och få ett par ord med var och en av er!

Pyssla på och var rädda om er tills vi se här igen hälsar

Titti 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Hi!
  You are very talented miniatyre Artist!
  I did go back to see your works! They all are beautiful and fine in details!
  Hugs
  Kikka

  SvaraRadera
 2. Tack för att du delar med dig av bilder och att ni kom och tittade på vårat bord =)
  Hoppas du får igång elen i skåpet nu, ser att du köpt sladdar, jag kan inget om el själv men hoppas få lyse i mitt skåp så småning om med =)
  Hannah

  SvaraRadera
 3. Hi Kikka!
  Thanks and warm welcome to my blogg! I hope you will enjoy!
  Hugs Titti

  Hej Hannah!
  Tack själv. Är så nöjd med mina inköp. Jodå jag har fått rätt på elen och håller som bäst på att slutföra det till gröna salongen tillsammans med lister så till helgen hoppas jag kunna börja flytta in lite saker. Sen är det gardiner som ska börja göras.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Härligt att få se så fina foton från mässan :) Jag är så imponerad av ditt bygge som blir så otroligt vackert. Spännande och inspirerande att följa
  Kram Berite

  SvaraRadera
 5. Tack Berite för dina fina ord!
  Kram Titti

  SvaraRadera