söndag 14 juni 2015

Miniatyrgruppen har besök

Välkomna till vårterminens sista miniträff!

Warm Welcome to my new followers! :)

Idag har vi haft besök av Lotta som visade oss sin fantastiska samling av pappers dockor! 
Helt unika med sina egna uttryck och ingen var den andra lik. Underbara julgransprydnader eller fönsterdekorationer. Alla gjorda i papper! 
Konstnär är en danska som heter Lisa. Vi var alla fulla av beundran och vi fick mycket inspiration till våra egna dockhus världar.


På Lottas önskemål så får ni inga närbilder på dockorna men jag tror att ni kan föreställa er vilka små hantverk dom är. Alla bilder ovan är (c) Titti Andell. 

Så var det dagens sommarlunch som i vanlig ordning serverades i köket och idag bjöds det på Italiensk buffé och jordgubbspaj.  


Vårens stora projekt har ju varit att göra karaktärsdockor från grunden. Idag var det stora fotograferingsdagen. Tyvärr har vi inte med Tina o Lena S docka då de inte kunde vara med idag. Men håll tillgodo med ett härligt gäng ute i solen! 
Visst är det ett härligt gäng som tar sommarlov! :) 

Då ska Karlsson och jag be att få tacka för den fina lilla 
blomsterlyktan som vi fick av gruppen idag! 
Stort <3 TACK! 


Ännu är det någon timme kvar innan läggdags
så nu återgår jag till mina blommor. 
Nästa vecka hoppas jag på leverans av 
möbler och golv hälsar 

Titti 


   

3 kommentarer:

 1. Felicidades por ese grato dia entre amigas miniaturistas, los trabajos estupendos y esas muñecas de papel, muy originales.
  Un abrazo
  Maite

  SvaraRadera
 2. Hello Titti,
  What a great day you must have had.The dolls are all wonderful.
  Big hug,
  Giac

  SvaraRadera
 3. Åååå så fina dockor no gör och spännande med paket så kul att läsa och se alla fina bilder tack för att du delar med dig väntar med spänning på fortsättning hoppas din sommar blir riktigt bra och att värmen kommer till Sverige försöker skicka har så det blir över stor varm kram Marie 🐊😎

  SvaraRadera