söndag 16 augusti 2015

Trågsoffa och broderi

Söndag och var i hela världen tar tiden vägen?! 

Välkomna till ett litet inlägg. Jag tänkte få visa er slutresultatet på min tråg soffa och bord som det jobbades med på kursen förra helgen. 
Det har varit väldigt roligt att bygga möblerna och har gett en mersmak så jag kommer absolut att göra fler efter hand.

Nu är möblerna finslipade, målade med konstnärsguld och fått ett mycket tunt lager lack på ytan för att finishen ska bli bra. 
Jag har satt in den i ett av mina foto tittskåp så länge. Har tänkt att blivande nannyn på Ekeborg ska få den i sitt lilla rum i framtiden. 

En annan vinkel på soffan och bordet.

Så har jag ju påbörjat en ny matta till matsalen. Den har inte kommit så långt men några stygn då och då ska den nog bli klar. Färgskalan är i mjuka toner och botten färgerna är i två olika blå nyanser. 

Det var allt för ikväll men snart så hoppas jag på att gardinerna ska bli klara och då ska ni få se hela tillverkningen av dessa till sällskapsrummet. 

Må gott och ta väl vara på er hälsar 

Titti 

6 kommentarer:

 1. La sala está estupenda y esa alfombra va a quedar preciosa.
  Un abrazo
  Maite

  SvaraRadera
 2. Hej Titti,
  Du gjorde ett fantastiskt jobb på möblerna. Det ser vackert och är perfekt i rummet. Bravo! Jag kan inte vänta och se din matta förväg. Jag gillar det mönster som du skapar.
  Stor kram,
  Giac

  SvaraRadera
 3. Hallo Titti,
  ich bewundere Ihre Arbeit. Der Raum wirkt stimmig und die selbst gebauten Möbel aus dem vorherigen Post sind fantastisch. Bin gespannt wie der Teppich aussieht, wenn er vollendet ist.
  Liebe Grüße Veilchen

  SvaraRadera
 4. Soffan passar bra i det rummet, ser fram emot dess kommande placering. Tack för bilden.

  SvaraRadera
 5. så underbar soffa och bord! du är så duktig min vän! :) Ser fram emot broderiet, väldigt
  vackra nyanser. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Oj vilken fin blogg du har! Så härliga bilder! Det ska bli spännande att följa vad som händer här hos dig :D! Hälsningar från Maria - Anéttes dotter :D

  SvaraRadera