söndag 8 maj 2016

Lampkurs med Cilla ifrån Minst.com

Idag så är ni välkomna på en liten snabb uppdatering. 
Oj oj vad tiden springer och jag har haft så mycket runt omkring så tiden har inte räckt till mina små vänner miniatyrerna. 

Välkomna ska ni alla vara nya som gamla följare. Jag är så glad att ni väntar troget på mina små inlägg. 

Warm welcome all my new and old followers! Thanks for looking in to my blog! 

Sedan jag senast skrev så har det varit kurs i att göra lampor med Cilla från www.minst.com    Otroligt roligt och inspirerande och vilka alster alla fick till.Här är vi igång med våra projekt! vilken koncentration och vad de små pärlorna rasslade omkring. 

Sakta men säkert byggde vi upp våra olika lampor. Samma material till alla men så olika de blev till slut. 

Här är 5 st olika varianter och det är Bibi som har tagit ett foto i sitt lilla 50 tals rum när hennes lampa var uppsatt. 


 Lite sned bild på min egen lampa men den fick hänga på en tejpbit bara för att vi skulle se hur det såg ut när den var tänd. 

Som vanligt avslutade vi kursen med en gruppbild. Vi var elva glada elever och två kursledare som var trötta och nöjda efter en intensiv dag. Bibi är tyvärr inte med på bilden eftersom hon fick köra iväg lite i förväg. 


Tack Cilla och Patrik för en så rolig dag och så mycket lärorikt. Jag hoppas få anordna fler kurser med dig som instruktör. 

För dig som är sugen på att gå kurs kan jag tipsa om att Skala Minimal med Agneta kommer till Skåne den 13-14 augusti och håller kurs i korgflätning. Kursen hålls i Ö Forestad vackert beläget intill Rönne å. Kolla in på http://skalaminimal.blogspot.se/ där du även kan anmäla dig. 

Så har det varit Farum mässan i Danmark. Kameran strejkade så det blev endast en bild men den är inte fy skam. Peter Böhm Miniaturglas från Tyskland . Här blev det några inköp som jag ska visa när jag presenterar möblerna i damrummet. 


På torsdag bär det av till London och Kensington dollhouse festival show.  
http://www.dollshousefestival.com/ Det ska bli så roligt att få träffa många vänner och se på de mest fantastiska miniatyrer. Denna gång lovar jag att kameran inte ska strejka! ska ha två med mig :) 


På återhörande när jag återvänder hem nästa vecka med bilder
 och förhoppningsvis fina alster. 
Må gott hälsar 

Titti 


2 kommentarer:

 1. Hello Titti,
  Så underbart! Den ljuskrona är vackra och det ser ut som om du var en underbar grupp. Jag kan inte vänta och se bilderna från utställningen.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera
 2. The lights look great! I look forward to seeing your pictures and purchases from the fairs.

  SvaraRadera