onsdag 5 april 2017

WorkshopHej i stugorna! 
Det är vår visst är det underbart. Det är en öronfröjd att höra alla fåglarna som sjunger sina sonater så högt och ljudligt dom bara kan. 

Välkomna alla ni som hittat hit som nya följare! Jag blir så glad om jag kan inspirera någon till att göra något eget nytt!

Warm Welcome all my new followers! I am so glad to get you with mehere on the blog. I hope you  find some inspiration in my miniatureworld. 

Det har varit  en kurs/workshop i helgen som gick. Denna gång fanns Pia-Maria vid min sida och inspirerade till nya höjder i Fimo teknik. Då min hälsa svek mig även denna gång så vill jag rikta ett stort TACK till alla er som var med och som ni som hjälpte till före och efter kursen. Utan er hade det inte blivit någon kurs! 
Tusen Tack 💕

Vad gjorde vi då? 
Vi byggde bord och tanken var att det skulle blivit stolar också. Dessa fick alla med sig hem och får göra på kammaren. Några målade sina bord men de som skulle betsa ska göra det hemma så att det blir samma färg på både stol och bord. 

Det är klart att sätta igång

Alla är på plats totalt 15 stycken
Då kör vi igång med bord och bordsdekorationerna för att sedan gå över på fimon och tillverka bordets delikatesser.  Vilken mångfald det blev när det gjordes bordsdekoration, ingen är lik den andra. Samma förutsättningar men så olika! Helt fantastiskt arbete. 


                                                           Två av arbetena i närbild. 
 

Efter en trevlig kväll på Wärdshuset under lördags kvällen, där de som övernattar alltid bor, så var det dags att påbörja dag 2. All mat som var gjord under lördagen skulle lackas och justeras efter bränningen. Till bords dukningen skulle det göras servetter och en pampig dessert! Därefter så var det dukning av allas bord. Resultaten är fantastiska! Titta själv. 
Visst blir man glad över att se varje bord som inbjuder till förrätt, huvudrätt och dessert! 
Denna gång kom jag ihåg att få en gruppbild! Tack Anders för att du är den ständiga fotografen! 


Stort tack till alla som deltog och tack Pia för att du kom och höll kurs ihop med mig! 

Många vårkramar till er alla 

Titti

3 kommentarer:

 1. Un taller fantástico y el resultado de todas las mesas han sido genial:-)

  SvaraRadera
 2. Hej Titti,

  Jag hoppas att du mår bättre. vad fina projekt medlemmarna gjort. tabellerna är vackert gjort och jag älskar center.
  Bra jobbat alla.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera
 3. It looks like Everyone who was there was having a Wonderful time and having Fun! The varieties of tables and their contents are a pleasure to behold and best of all the participants were able to laugh and spend time together, sharing and learning in community. :))

  elizabeth

  SvaraRadera