söndag 28 maj 2017

Workshop och hall

Hej och tusen tack för alla fina och omtänksamma kommentarer! 💕
Det är så roligt att ni följer med här på bloggen och ser det som sker på Ekeborg och i mina minigrupper. Sommaren har kommit till södra Sverige så det blir lite mindre bygge just nu för det händer så mycket annat runt omkring. 

Sedan sist så har jag jobbat på hallen uppe i vindsvåningen. Hallen kommer att förbinda nannyns rum med barnkammaren. 
Nu håller jag på att färdigställa dörrar och lister samt att lampan ska upp i taket. Som ni ser så kommer nannys rum att vara till höger och där är det förberett för tapetsering.  

Så har det varit kurs! Denna gång har jag haft glädjen att få ha Ruth Andreae-Aus som kursledare. Boktillverkning stod på programmet och vilken fantastisk dag vi hade. Bilder berättar mer än tusen ord så varsågoda här kommer kursdagen. 

                                        

Och här mina vänner är dagens skörd av nya inbundna böcker! Vilket roligt arbete och så mycket vi lärde oss på en dag.


Dagens kursmedlemmar samlades under stora björken för den sedvanliga gruppbilden. Min lilla hund Filippa hon bestämde sig för att vara med på bilden hon också:) Det var allt för idag var rädda om er!
Kram från 
Titti 💝

8 kommentarer:

 1. One day I would love to join your workshops, dear Titti 💕
  Mini hugs from Pipi

  SvaraRadera
 2. It looks like everyone was having a wonderful time making minis together. The books turned out beautifully! :)

  elizabeth

  SvaraRadera
 3. Hej Titti
  Det är alltid ett nöje att besöka din blogg och se ditt arbete såväl som gruppernas arbete. Jag ser fram emot att eeing dina rum framsteg. De böckerna ser vackra ut. Vilken bra klass.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Giac!
   You are a great inspiration for me!
   Hugs Titti 🤗

   Radera
 4. Books add so much character to any room that they are in so what a great group project...they look like they belong in a lovely library or next to a comfy chair. The Nanny's room will be an interesting place to design and decorate...hopefully it will be a place of repose for her after a long day looking after little ones! Cheers, Alayne

  SvaraRadera