söndag 14 oktober 2012

Måla, sy också måla lite till...

Det är söndag, regnet har strilat ner hela dagen och tänk helt plötsligt så var "Tor" ute och körde med vagnen och slog med sin hammare. Det dundrade och blixtrade riktigt rejält en liten stund.
En sådan här dag inbjuder till fortsatt skapande i lilla verkstaden. I veckan har ett nytt broderi satts igång för att ingå i ett påbörjat projekt av ny bädd schäslong.

Inte mycket för världen ännu på denna bild men den har växt idag en hel del. Broderiet sys på silk gauze med silkestråd. Schäslongsbädden har blivit laserad och lackad och här provas det ut tyger.


 Nästa vecka räknar jag med att presentera den här på bloggen för er. Det är en hel del arbete kvar på den innan den är klar.

Så har det varit målarvecka igen. Alla balustrader har grundats, putsmålats och har blivit fastsatta på sina respektive platser. Nu återstår det att färdig putsa på plats.


Nu ska det sågas till lister och krönet ska på samt ornamenten på kanternas fronter. Kanske det hinns med ikväll :)) förhoppningen är den i alla fall.

Ha en riktigt skön söndagskväll så kommer det snart nya bilder på hus o pågående sängprojekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar