söndag 6 januari 2013

Året inleds med golvläggning!

God fortsättning på det nya året!

Det är dags att återgå till vardagslunken igen efter en härlig långledighet.
Första veckan har inletts med färdigmålning av entréhallen. Det ska bli ett nöje att få sätta alla saker på plats. Väntar på härliga paket med lampor o lite möbler. Dock har jag låtit skyddspappret ligga kvar över golvet så det skyddar mot spill från ovan för det lär det bli..... 

Sidotrapporna har fått borrade hål för montering av sina pinnar. Det infällda taket/
golvet har spacklats upp så att det har blivit jämt mot befintligt golv. Dags för golvläggning i galleriet på andra våningen!

Fram med knivar, saxar, vinkelhake och klister. Först av allt så var det till att fräsa hål till kablar. Över just kabelrännorna kommer jag inte klistra golvet utan där kommer plattorna att fixeras med dubbelhäftande tejp. Håltagning för taklampan från entréhallen är gjort.
Golvet har fått rutnät uppritat och dags att börja lägga plattorna. Även här i galleriet har jag valt att lägga samma valnötsplattor som på nedre botten men i ett litet annat mönster. En stjärna ska pryda golvet mitt framför den stora balkongdörren.

Nu hade jag ju tänkt att ni skulle få se några bilder......men det går inte att ladda upp idag till bloggen så något har väl havererat i cybervärlden :(
Vi får väl se om någon liten datasnubbe fixar till det och då kommer bilderna jag lovar :D

Ha en fortsatt skön söndagskväll nu ska jag lägga några små plattor till.

                                                                              Titti
                                  
                                                             

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar