torsdag 17 januari 2013

Paket från Amerika

Häromdagen så kom några fina saker hem från USA. Det är så roligt att få packa upp och hjärtat bultar, har det klarat sig? Är det helt? Ingen garanti att det är helt trots att det  fått åka i handbagaget.  Det räcker så väl att "säkerhetsnissen" rotat runt för mycket väskan.  

Här är några av sakerna som ska få sina givna platser i huset.

                                    

Visst är den härlig?! Den underbara marmoreringen i valnöt görs inte rättvisa i fotot men den kommer att pryda sin plats när den väl blir installerad i entréhallen. Det är Geraldine på De Cave Design som har gjort den till mig. Hon är även mamma till den underbara lilla hyllan här inunder som kallas "Memories"

Ett par små saker till kom med hem men dom ska jag visa er när dom kommit på plats.

Thanks dear Gerry for this wonderful items! I will show the other things later on. :)

Gardinerna kanske ni undrar över..... jag har förbrukat alla svordomar jag kan på svenska och alla andra språk! Det glider, vecken vill inte bli raka och det blir inte så där fint som jag vill ha det. Nu har eländet fått vila ett par dagar så till helgen är det nya tag med strykjärn, viselin, massor av nålar och en stor portion tålamod som gäller!!!

Snart kommer fler golvbitar ifrån Weronica på Crazy4minis och då ska det bli fart på golvläggaren. Önskar bara att dygnet hade några fler timmar för det är ju så mycket man vill göra och tillverka men det är bara att ta den tid man har och njuta just då.

Nu är det en promenad som gäller i en natur som gnistrar av rimfrost och knarrande snö.
                                                   Må gott tills vi hörs igen!
                                                                   
                                                                     Titti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar