torsdag 18 april 2013

Äntligen VÅR!

Sakta men säkert har så äntligen våren kommit hit och sakta men säkert börjar jag kunna göra lite saker igen efter min operation.
Några minuter då o då så blir det faktiskt lite nytt på Ekeborg.

Golvet i galleriet är klart. Det är lackat och vaxat och resultatet är här.....


Sidtrapporna har justerats och mattorna har klippts till och limmats för kanterna ska hålla och så till sist var det dags att montera dessa på plats.
Först var det ett evigt pillande med att fästa upp elkablar så att dessa låg snyggt och prydligt inne bakom väggarna allt för att det inte ska komma i kläm och orsaka strömavbrott.


 
Här är trapporna monterade och sitter på plats. Den andra bilden är tagen inifrån skåpet och visst ser det trevligt ut att ta sig upp till galleriet.
 
 
Dags att måla och montera de små utsirade plattorna på trappstegens utsida. Det var ett evigt små plottrande och jag fick jobba under flera timmar för min arma kropps skull för att få dem på plats. Skära, klistra och slipa!!
 


 
 

 
Nu så är det lite målningsjusteringar som ska till sedan är det klart!
Dags att ta sig an galleriet med golvlisterter, paneler och räcket. Tyvärr har jag inte kunnat påbörja något minibroderi ännu för då strejkar kroppen men mitt lilla projekt det fortskrider och snart hoppas jag få vissa det här för er!
 
En liten vårbild får avsluta dagens inlägg och jag hoppas att vi snart syns här igen
 
                                                                     Titti
 
 

 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar