söndag 25 augusti 2013

Helgens kurs o lite mer gjort på möbeln

Hej go vänner!
Det är söndagskväll och jag sitter här och är så nöjd efter en härlig och lärorik helg. Jag har ju varit på kurs och fått lära mig så mycket nytt och roligt.
Vi har varit ett glatt gäng på 9 kunskapstörstande kvinnor, Agneta från Skalaminimal som ledare och  2 gentlemän som servade oss med kaffe, dricka och lunch.

Kursen tema var "Slita Göra Gammalt". Vi har byggt tegelväggar, putsat tegel, rostat kannor, plåttak, korrigerad plåt och inte minst byggt stolar som behandlats på olika sätt.

 
Här är dag Ett till ända och jag har lagt upp alla saker som har gjorts från grunden. Stolarna är sammansatta och grundmålade, två tegelväggar har byggts med hjälp av ägg kartong och plåttak och den korrigerade plåten ligger klara för att få lite rost på sig.
 
Söndagen arbete har inletts med att måla nya lager på stolar varav den ena ska krackeleras och den andra ska slitgöras. Tegelväggen har fått olika nyanser och jag har precis påbörjat ladugårdsväggen.

 
Här är helgens arbete klart och upplagt på bordet. Vilka roliga och givande dagar detta har varit! Stort tack från mig till er alla som var med!

Här kommer fortsättningen......
Det har blivit lite till monterat på soffsängen, bakstycket har monterats o så har jag veckat och sytt omhängena. Dessa är i tyll med guld på. Gissa om jag var guldprickig när jag var klar! :9) 
Här är omhängena är påsydda och bakstycket är  monterat och torktid pågår och som vanligt så får man ta vad som finns tillhands för att sätt press.
 
Så långt är jag nu och ska börja att sy snoddar runt om och lite tofsar.( det var en väldigt sned bild ser jag nu men ni får ta den som den är) Det ska det bli en massa kuddar i bädden naturligtvis ....vi får se efterhand så fortsättning följer.....
 
 

 Dags att börja runda av den här helgen och det måste jag ju göra med en bild med alster från helgen.
 
Må gott och ta väl vara på er hälsar
Titti
 
 

2 kommentarer:

 1. Kul att se dina bilder från kursen.
  Det var roligt att ha kurs med er alla.

  I helgen hade jag dockkurs i Stockholm det finns lite bilder på bloggen
  http://skalaminimal.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är du som ska ha tack Agneta! Det var så roligt och alla var så positiva.
   Ser framemot fler.....

   Radera