söndag 30 mars 2014

Lister, miniträff och el som inte vill

Idag en ny tid! Alltid likadant när den här klockan ska ändras man kommer ur rytm åtminstone gör jag det. Hej och välkomna!

Today I will welcome lot of people who have find my blog! I hope you will enjoy and please translate to your language and it will be a pleasure if you will be a follower.

Då återgår vi till Ekeborg. Sist vi sågs så var golvet precis oljat. Det har nu fått torka in riktigt och bara fått sig en liten avtorkning med en disksvamp. Lack kommer jag inte att lägga på för oljan blev precis så som jag hoppades att den skulle bli.
En liten översiktsbild  det tre planen lite ovanifrån. ,Så har det sågats lister och målats. På listernas baksida ska det ju dras el. Det har sågats kabelränna och det har filats och slipats.Här är det första inmonteringen med lister och kabel i huset. Det är noggrant med jacken  i hörnet så att inte sladden kommer i kläm. Veckan som kommer hoppas jag att det blir klart med listverket. Tiden har inte räckt till just nu :(

Så har det varit lilla miniträffen igen. Igår lördag så träffades vi och denna gång var det blomsterverkstad på agendan.En mycket rolig och inspirerande dag!
 
Karlsson låter hälsa att han hade ledig tid denna lördag men satt gärna med och titta på blomsterprakten och läste en bra bok istället. Jag undrar när han tänkt börja hjälpa till med listerna, det har varit lite knotande :)
 

Nästa helg bär det av till Stockholm och Miniatyrmässan. Det ska bli roligt att få besöka detta evenemang och träffa många andra från vår härliga miniatyrvärld.

Tills vi hörs igen ta hand om er och njut av vårsolen som värmer så gott hälsar
 
Titti


 
 

4 kommentarer:

 1. Ditt hus blir så vackert!!!
  Och blommorna var jättefina! Era miniträffar verkar jätteroliga och ger fina resultat.
  Vi ses nästa helg =)
  Hannah

  SvaraRadera
 2. Fina blommor ni gjorde. Kul att Karlsslon vill sitta med er. Han har ingen vän som skulle vilja flytta hem till mig ? Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Tack! Vi hade en jätterolig lördag när vi försökte få ihop blommorna.
  En del av oss hade ju gjort för och delade glatt med sig av sin kunskap.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Vackra blommor ni pysslat ihop. Vad härligt med så mysiga träffar och lära sig av varandra.
  Kram Berite

  SvaraRadera