måndag 7 mars 2016

Kurs /Workshop

Som utlovat helgens kurs i mat tillverkning av fimo/premo lera! 

Workshop this weekend with lot of laugh and lot of fun! Welcome to take a look on my pictures. 

Välkomna ska ni vara alla som har tittat in här. Helgens kurs var åter igen en glad och rolig tillställning. Vi var 11 st inklusive vår eminenta kursledare. 

Det är bara så att ibland så säger en bild mer än tusen ord så vi kör väl på det :) 

Lördag morgon drog vi igång med fika och presentation. Långväga deltagare behövde få pusta ut lite innan vi äntrade kursbordet. 

Karlsson fick finbesök av Greta och Ture! Oj vad blommor dom hade med sig och visade oss. Detta härlig gamla strävsamma par så roligt att få träffas igen. 

Karlsson fick en stor bukett blommor och en fin flaska vin och titta på det underbara hortensia havet som fick se. 


 Då drar vi igång! Vilket glatt gäng som har parkerat sig runt kurs bordet!
Dags för lunch!! Viktig sak när man har roligt för då glömmer man både tid o rum och hur viktigt det är att ta hand om värkande nackar, ryggar, händer osv.  Sen så får man det surt i kakan som ni vet! Upp o hoppa så äter vi! 
Idag serverades det italiensk inspirerad buffé!


Så eftermiddags pass.......Marie hade med sig sina fina skor och väskor som vi fick titta på och Kamilla hade helt underbara stockrosor som hon hade gjort bland annat. Karin visade en hel ställning med hemmagjorda lampor som var jättefina men......tyvärr Karlsson hade lyckats med ett mycket suddigt foto för att kameran var fel inställd. Hoppas kunna visa dem senare. 

En som trivdes ett tag det var ju den här herrn.....hrm han var som uppslukad! Tur att denna quinna inte flyttade in här för då hade det inte blivit byggt något mer på Ekeborg! 
En mycket vacker docka gjord av Marie.


På söndagen var det Kalkon dags! Ja du milde vilka monster!!! som vi skrattade och det är bara en som får godkänt det var Kamilla! Vi visar hennes fina välstekta kalkon! Pasta maskinen går ju alltid varm på kurserna och här väntas det tålmodigt på sin tur. 

                                     Mitt i all röra ja där sitter han så förnöjd lille Karlsson


 Tiden går så fort när man har roligt! Redan söndagseftermiddag och skynda i väg för att hinna med tåg, köra bil långt i snöyran som rådde utanför fönsterna. 

Vi hann med en bild där nästan allas alster finns med.

Som vanligt så hann vi inte med allt som var planerat utan var o en får åka hem till kammaren och göra korg och brickarrangemang. Men visst är det imponerande! 

Så den traditionella bilden på alla oss som var med! 
Tack Karin, Birgitta, Marie, Tina, Anneli, Ann, Lotte, Kamilla, Fröken  Pia o  Lena för att ni kom hem till mig och Filippa och hade så kul! 

Må väl alla därute och nu ska jag ta och sätta mig en stund och måla på taket 
Många kramar från 

Titti 

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar helg ni har haft! Fantastiska alster ni gjort och Annes och Maries skapelser är helt underbara. Vem hade skapat den fina vinflaskan, superfin!
  Kram Jossan

  SvaraRadera
 2. Un taller fantástico, los resultados geniales y la diversión se ve asegurada, feliz semana:-)

  SvaraRadera
 3. Hello Titti,
  Vilken begåvad grupp som du är. Den Fimo mat är otroligt realsitic. Utmärkta arbete min vän. Det måste ha varit så mycket tid med så många duktiga människor.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera
 4. Åh, varje gång jag ser dina bilder funderar jag på om jag inte skulle flytta söder ut för att kunna vara med på dessa underbara träffar ;)
  Kram Hannah

  SvaraRadera