söndag 26 november 2017

Workshop Skafferikurs

Nu kommer det äntligen... inlägget om den sista workshopen som vi hade i slutet av oktober!
Jag har väntat in foto på skåpen och nu har nästan alla gjort klart så att jag kan få visa alla fantastiska skapelser. 
Som alltid tack för att ni tar er tid att läsa och kommentera! 😍

Last workshop for this year in October. We made small cabinets that would be a pantry.
Thank you for all your comments 😍

Det var en helg med enorm skaparglädje och sprudlande idéer i varenda hörna. Jag hoppas ni kan se hur kul vi hade i bilderna. Här är det klart för start. Vi höll till på Björks fisk o rökeri nere vid Ringsjöns strand. Vi blev serverade på dag ett en fantastisk potatisgratäng och underbart rökt lax till lunch. 
Efter första dagens alla moment och skaparglädje, som stod högt i tak så är det skönt att få ta in på Ringsjö Wärdshus och få njuta omgivningen och deras fantastiska service och mat. Dag 2 bjöd på friska vindar som piskade rejält i Ringsjöns vatten. 


Dagens lunch var potatissallad och varmrökt lax med tillbehör! Försvinnande gott! 😋Två så roliga, inspirerande dagar bara försvann i ett nafs och här kommer det sedvanliga gruppfotot i blåst o regn :) och där inunder så är det bilder av 16 skåp skapelser. 
Nästa helg är det Kensington Dollhouse show en mässa som jag gärna åker till. Hoppas få träffa på många miniatyrvänner där. Bilder utlovas här på bloggen. 


Många varma kramar till er alla från 

💕Titti 

4 kommentarer:

 1. Vilka fantastiskt fina bilder Titter och en sådan kul kurs. Längtar redan till nästa.
  Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Woooo que taller tan fantástico y la estancia parece maravillosa, buena comida y un entorno paradisiaco. Así que los resultados no podían ser menos; todos los trabajos espectaculares, felicitaciones a la profesora y a las alumnas. Feliz semana:-)

  SvaraRadera
 3. Es bonito ver como a partir de un elemento surgen tantas ideas distintas y preciosas.
  Felicidades
  Un abrazo

  SvaraRadera
 4. Hej Titti,
  Vilken bra workshop. Jag är bara förskräckt av de fantastiska rumsboxscenerna som alla gjorde. skåpen är underbara. Ha kul på Kensington.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera