lördag 21 oktober 2017

Lady Elisas boudior/ arbetsrum och miniträff

Hej kära vänner och välkomna denna höstlördag!
Welcome all of you and thanks for your comments 💕

De senaste veckorna har jag återigen tagit tag i Lady Elisas arbetsrum. Ännu ett litet steg på väg.
Sedan sist har även lilla minigruppen haft en träff och vi har fortsatt på att göra fåglar. Mycket roligt för ingen hade gjort detta sedan tidigare.Nästa gång så ska det komma fjädrar på och ögon och näbb samt ben ska bli klara. Bilder kommer:)

Så har jag målat klart sidebordet till ladys rum samt byggt ihop ett bord och målat detta i samma färgskala som resterande möbler.


 Dags att ställa in det i rummet som fortfarande sakna gardiner för jag kan inte komma överens med mig själv om hur de ska se ut men det kommer.

På sidebordet är det en lampa och korg som jag köpt av Cilla på Minst.com. Är så glad för hennes underbara kreationer. Den lilla keruben är från Miniaturista y escultora Malaga som jag bara fullkomligt älskar. Den är så otroligt detaljerad så man kan sitta och titta i evigheter. Tavlan är en bild som jag målat i med oljefärg.
Här är bordet på plats. För tillfället får en tryckt matta ligga här men jag håller på att börja sätta ihop ett mönster till en broderad matta. Tavlan i soffalkoven är en målning av Andrew Nicholls. Så vacker och detaljerad. På skrivbordet ligger ett vackert underlägg som min vän Anne på Ateljé Lilla hjärtat har gjort till mig. Boken på golvet är mitt eget verk.

En översiktsbild på rummet. Över skrivbordet hänger en tavla som ursprungligen är ett foto på min lilla hund Filippa. Den är omgjord till tavla för som ni vet så är lady Elisa lika glad i Bichoner som jag.😉 Den stora vackra krukväxten har Ebba i Danmark gjort och lampan bredvid skrivbordet är min vän Gerry De Caves verk från USA.

Kvällen ta vid och de sista strålarna når galleriet där Elisa och dottern står och tittar ut.

Mitt arbetsrum inbjuder till några timmars arbete till i nannys rum och njuta lördagens stilla ro!

Ta väl hand om er kram från 

🍁Titti 

5 kommentarer:

 1. Som vanligt sååååå underbart det är jätte kul att gå följa dig och din minifamilj ha det bäst och va rädd om dig kramar i mängder

  SvaraRadera
 2. Otroligt så fint det blir :-D Ser fram emot att får se det irl till helgen <3 Ta hand om dig så ses vi på fredag :-D Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint du är otroligt duktig på att måla. Ser fram mot kursen på lördag Kram

  SvaraRadera
 4. Jag bara suckar av välbehag.....SÅ galet fint!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Titty,
  Jag älskar bara möblerna som du slutade. Det är underbart och ser fantastiskt ut i rummet. Fåglarna är också förtrollande. Jag kan inte vänta med att se mer.
  Stor kram
  Giac

  SvaraRadera