söndag 23 januari 2022

Master bedroom

 Visst är det härligt när man får bygga! 

Första tankarna, sen inköp, få ihop detaljer och sen veta att det blir ju aldrig riktigt klart för det finns alltid något att lägga till. Karlsson är en klippa i alla väder trots att han stönar o pustar men alltid behjälplig med både såg och hammare 😀   

Som alltid enklast att vissa med bilder på vad som har hänt och vad som är på gång. Vi tar det från början! 

So here we are and Mr Karlsson is very helpful and we are now building the master bedroom!  Lot of pictures is the best so let us take a look! 

                            Tapetsering av klädrummets gång är påbörjad. Blått o vackert. 
 
Te färgat sidentyg hänger på tork! Karlsson har fullt sjå med att möta ut tapeter och att välja färgtoner till väggarna. Inte lätt det här …..
Nej något har hänt? 🤭 Karlsson är förtvivlad och måste kalla in expert hjälp från store Karlsson. 
Tur man har support och lugnt kan stå bredvid o kolla in läget. 😌

El dragning o tänk att det är Karlsson expert på. Här är det många uttag som ska kopplas innan väggarna kommer på plats. Hörnan är klar o golvtiljorna på plats. 

Så är å dörrarna och väggen på plats. All el framdragen och nu så går vi vidare. 
Färgen till väggarna är blandad och sedan är väggarna målade.Inte helt lätt med transporterna in i gamla hus. Karlsson han har fått leverans av dörren via takåsen! 
Så dags för den fantastiska tapeten. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun. Raka linjer o massor av mönster passning.  Första våden på plats…… fortsättning följer! 


Kram/Hugs Titti 🌷

1 kommentar:

  1. The wallpaper is beautiful. I'm looking forward to seeing the next phase.

    SvaraRadera